Najmlađa žonglerka na svetu


Kineskinja Xiaoyan najmlađi je akrobata na svetu. Iako ima svega tri godina, ova devojčica se, uzgleda, ne boji ničega…pa ni vrlo opasnih sibirskih tigrova koji u čoveku uvek vide lagan plen! Zbog toga je priča koju, je nedavno objavio britanski „Daily mail“, bukvalno šokirala svet. Naime, u jednom zoološkom vrtu u provinciji Đijangsu u Kini, trogodišnja Xiaoyan hodala je po užetu osam metara iznad kaveza u kojima se nalazilo čak šest sibirskih tigrova.

Hrabra devojčica nije imala nikakva pomagala uz sebe, već je održavala ravnotežu na žici jedino balansiranjem svojih sopstvenih ruku. Prvobitni šok publike brzo se pretvorio u pravu vrisku kada se ova hrabra devojčica, posle samo par koraka na žici, zaljuljala pod naletom snažnog vetra. Naravno, to je nije ni malo uplašilo…kao ni uznemireni tigar koji je svo vreme skakao pokušavajući da dohvati ovu najmlađu žonglerku na planeti. Devojčici je trebalo više od 10 minuta da pređe 50 metara dugu žicu!

Kineskinja Xiaoyan najmlađi je akrobata na svetu!

Kineskinja Xiaoyan najmlađi je akrobata na svetu!

Ljudi su prestrašeno gledali i besno komentarisali da je nezamislivo dovesti život jedne male devojčice u takvu opasnost. Međutim, predstavnik za štampu ove kineske zabavljačke trupe, koja nosi naziv „Elite Children Arts Troupe“, ponosno je rekao da je Xiaoyan najmlađa akrobatkinja na svetu i da je sasvim spremna za takve nastupe!?! „Xiaoyan ima odličnu psihičku kontrolu, a trenira od prve godine“, rekao je Zhang Shenwen i dodao da će se devojčica iz trupe povući kada napuni sedam godina, jer tada mora da krene u školu.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: