Goole wave ili novi sistem internet komunikacije


Goole wave je dugo očekivani google-ov alat koji kombinuje e-mail, instant poruke, blogove i stranice za razmenu fotografija. Aplikaciju su kreirali tvorci Google Maps-a, braća Jens i Lars Rasmusen, sa idejom da Goole wave zameni e-mail poruke kao glavni način komunikacije na internetu. U programu Goole Wave komunikacija se odvija između više korisnika koji su u mogućnosti da je zajedno uređuju. Korisnici mogu da čatuju u ovom programu, ali i da vide šta drugi korisnici unose u polje za tekstualne poruke. Ukoliko se neka osoba u razgovor uključi kasnije moći će, uz pomoć “replay” opcije, da pročita sve ono što je propustila.

Struktura ove alatke je fleksibilna u tolikoj meri da može da se koristi i u drugim oblastima u kojima je dominantan timski rad. Neki od primera su planiranje putovanja, pravljenje kratkih filmova, biznis planova i novinarstvo.
Prema rečima Jensa Rasmusena, Google wave će biti nešto potpuno novo. Sistem komunikacije u realnom vremenu dizajniran posebno za današnji brzi Internet.

Google wave moći će da upotrebljavaju svi korisnici google-a koji imaju aktivnu g-mail adresu. Međutim, neophodan je poziv prijatelja ukoliko želite da koristite ovu revolucionarnu google alatku. Ukoliko ne poznajete nikoga ko bi Vam poslao invite, uvek se možete obratiti Google wave timu putem e-maila.

Jedno reagovanje

  1. I think you have observed some very interesting details , appreciate it for the post. gekfeffdfacc

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: