Islam osvaja stari kontinent!?!


Na popularnom sajtu YouTube-u nedavno je postavljen video-klip sa podacima koji govore o tome da će islam uskoro postati religija sa najvećim brojem vernika u EU! Takođe, u ovom šokantnom video klipu se kaže i to da će do 2025.godine trećina evropske dece biti muslimani.

Ovaj video-klip, koji je do sada pogledalo rekordnih 10,219,138 ljudi, predviđa da će islam u vodećim zemljama EU uskoro postati religija sa najvećim brojem vernika.
Na snimku koji traje oko osam minuta iznosi se podatak da je u protekle dve decenije broj stanovnika u Evropi drastično porastao zahvaljujući migraciji muslimana. Ukoliko se ovaj trend nastavi, za nekoliko decenija većina žitelja Starog kontinenta će se klanjati Alahu. Svet u kome mi živimo neće biti svet u kome će živeti naša deca.
– Alah će podariti pobedu islamu u Evropi bez mačeva, pušaka i osvajanja. Nisu nam potrebni teroristi, ni bombaši samoubice. Više od 50 miliona muslimana će pretvoriti Evropu u muslimanski kontinent za samo nekoliko decenija. – svojevremeno je izjavio predsednik Libije Muamer el Gadafi, predviđajući da će muslimani vladati Evropom.
Ovaj video-klip predstavlja takođe i demografske podatke za najveće evropske zemlje poput Nemačke, Francuske i Velike Britanije.
Prema podacima u video-klipu, zemlja koja će najbrže postati većinska muslimanska država je Holandija. U ovom trenutku 50% novorođenčadi u Holandiji je muslimanskog porekla! To znači da će za samo 15 godina oni činiti polovinu ukupnog broja stanovnika Holandije.
Za Francusku se kaže da je 30% stanovništva mlađeg od 20 godina – muslimansko. Ovaj podatak se obrazlože podacima da prosečna francuska porodica ima 1,8 dece, dok je za porodicu muslimana naveden neverovatan podatak da u proseku broji 8,1 dete! Fertilitet muslimana je 4,5 puta veći od francuza iz čega se izvodi zaključak da će Francuska postati islamska republika za samo 39 godina!
Muslimanska populacija u Velikoj Britaniji, u proteklih 30 godina, povećala se sa 82.000 na čak 2,5 miliona. Nemačka će za 50 godina postati većinski muslimanska zemlja, a za Rusiju se predviđa da će 40% njene vojske u narednih nekoliko godina činiti muslimani!
Isti video klip sa hrvatskim prevodom može se pogledati ovde :

Sa druge strane, svetski demografi tvrde da procene u ovom video-klipu nisu potkrepljene činjenicama. Kako je pisano u britanskom BBC-ju, vodeći stručnjaci iz oblasti demografije kažu da se u klipu ne navode izvori objavljenih podataka. Po njima, ne postoje valjani podaci o prirodnom priraštaju u Francuskoj. U toj zemlji se ne vodi evidencija o veroispovesti novorođenčadi zbog čega je nemoguće utvrditi koliko se muslimanske dece rađa u Francuskoj.
Britanski BBC kaže i to da je potrebno da Holanđanke koje su muslimanske veroispovesti rađaju 14 puta više od žena drugih vera da bi se ostvarile prognoze da će Holandija pre svih postati većinski muslimanska zemlja. Prema zvaničnim statistikama, udeo muslimana u ukupnoj populaciji Holandije je samo 5%. Takođe, tačni podaci za Veliku Britaniju će biti izneti u javnost tek nakon popisa stanovništva 2011. godine.
Britanski „Dejli telegraf“ nedavno je objavio podatak da će, do polovine ovog veka, oko 20% stanovništva u zemljama Evropske Unije biti muslimani. Rastući broj doseljenika iz muslimanskih zemalja, u kombinaciji sa niskim natalitetom starosedelačkog evropskog stanovništva, osnovni je razlog što se u naredne četiri decenije očekuje naglo uvećanje broja muslimana u zemljama Evropske Unije – tvrde statističari.
Bilo kako bilo, izneseni podaci su zastrašujući. Nisam rasista niti nacionalista, ali se iskreno nadam da je demant stručnjaka tačan, jer zabrinjavajuće deluje činjenica da svet u kome mi živimo neće biti svet u kome će živeti naša deca i njihovo potomstvo.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: