Nindža ratnici u Srbiji


Sve popularniji sportsko-zabavni šou „Nindža ratnici“ prava je poslastica za ljubitelje nekadašnjih „Igra bez granica“. Ovaj šou potekao je iz Japana pod nazivom „Sasuke“. Nindža-šou počeo je da se emituje u ovoj zemlji daleke 1997.godine i za vrlo kratko vreme doživeo je neverovatnu medijsku popularnost. Kod nas, „Nindža ratnici“ se skoro dva meseca svakodnevno prikazuju na TV „Foks“. Interesovanje za ovu vrstu borilačkih veština kod nas je (kažu) veliko.

Reč je o zabavnoj igri koja testira krajnje granice ljudske izdržljivosti, zahteva brzinu, snagu i koncentraciju. U ovoj igri mogu da učestvuju svi, muškarci i žene svih profesija – od radnika do intelektualaca, ali i profesionalni sportisti iz čitavog sveta. Kažu da je među njima bilo čak i nekoliko nosilaca zlatnih medalja sa Olimpijskih igara. Ovo nije igra u kojoj je novac nagrada ili titula. Biti nindža ratnik je stvar prestiža u Japanu. Onaj ko uspe u tome da dođe do zvanja nindža ratnika, sigurno će uživati slavu i popularnost u rangu sa čuvenim sumo rvačima ! Podatak da je za devet sezona emitovanja ovog sportsko-zabavnog šou programa, samo dvoje takmičara uspelo da osvoji titulu „Nindža ratnika“ dovoljno govori o tome koliko je potrebno biti spreman, brz i snažan kako bi se došlo do ove čuvene prestižne titule.
Verovatno je da ne postoji osoba u Srbiji koja nije gledala ili bar čula za ovu popularnu emisiju „Nindža ratnici“ koja je opčinila gledaoce i za kratko vreme postala najgledanija emisija na TV „Foks“-u. Međutim, ono o čemu se malo zna jeste podatak da je od nedavno počela sa radom i prva škola za nindža ratnike u Srbiji.

Radosna vest za sve one koji žele da nauče veštine nindža ratnika i dokažu se pred svetom je Gimnastički klub „Pobednik“. Ovaj gimnastički klub za sportsku gimnastiku i akrobatiku postoji od 2005. godine u Petoj Beogradskoj gimnaziji kod Tašmajdana i 7. Beogradskoj gimnaziji u Mirijevu. Od nedavno, Gimnastički klub „Pobednik“ je počeo sa treninzima za nindža ratnike u Srbiji. Od onih najmlađih, pa sve do najstarijih !
Vrhunske treninge zainteresovanim polaznicima prve škole nindža ratnika u Srbiji pruža naš poznati kaskader Zoran Vranov, profesor fizičke kulture u sporta i vlasnik dva svetska rekorda u kaskaderstvu.
Sve informacije o Gimnastičkom klubu“ Pobednik“ i o profesionalnim treninzima za nindža ratnike možete pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji „Nindža ratnika u Srbiji„.
E,pa….srećno !

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: