Neki novi klinci


Vreme rolera, skejtova, trotineta, bicikla, motora i kolektivnih sportova polako i sigurno prolazi. Dolazi era nekih novih klinaca koji svoje zadovoljstvo pronalaze u nekom ekstremizmu teško shvatljivom običnom ljudskom umu. Čak i oni koji misle da „znaju nešto“, uglavnom se skljanjaju sa strane pred egzibicionizmom projekta nazvanog „Megawoosh„.
Na čelu sa Brunom Kamerleom, grupa nemačkih studenata je nedavno sagradila vodeni tobogan sa skokom od neverovatnih 35,2 metra, odskočnu rampu i nekoliko metara dalje – mali bazen u koji se uskače sa skijama! O ozbiljnosti projekta Megawoosh najbolje govori njegova internet prezentacija. Nedavno je održan i prvi probni test koji pokazuje šta se sve može uraditi sa ove tri, na prvi pogled, besmislene stvari. Malo matematike, malo fizike i mnogo mašte pomešani sa velikom željom neverovatno hrabrog test pilota i – uspelo im je! Luda vožnja sa neverovatno preciznim ishodom. Adrenalin raste, a zadovoljstvo je neprevaziđeno u ovoj najluđoj vožnji ikada…koju nikako ne smete pokušati da ponovite!


Nama običnim smrtnicima ostaje samo pitanje – kako je ovo uopšte moguće? Kao i činjenica da dolazi vreme nekih novih klinaca koji svoje zadovoljstvo pronalaze u nezamislivom ekstremizmu od koga se meni bukvalno diže kosa na glavi!

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: