Najjeftiniji automobil na svetu!


Stigao je NANO, najjeftiniji automobil na svetu!
Model NANO, indijske kompanije Tata motors, koštaće manje od 2.000 dolara,a pojaviće se na ulicama Indije već od jula. Auto je prošao i internacionalnu kontrolu sigurnosti i stekao pravo da izađe na internacionalno tržište.

Najjeftiniji automobil na svetu!

Najjeftiniji automobil na svetu!


Prvi vlasnici ovog malog čuda moći će ga kupiti putem kompjuterskog izvlačenja. Planira se godišnja proizvodnja od 100.000 automobila, međutim većina stručnjaka tvrdi da će potražnja daleko premašiti ovu cifru. Vlasnik kompanije „Tata motors”, Ratan Tata, objavio je da će od 9. do 25. aprila zainteresovani za kupovinu NANA ekonomskog čuda moći da rezervišu svoj automobil putem formulara koji košta šest dolara. Ovo važi samo za 100 000 prvih podnosioca zahteva. Svaki popunjeni formular obrađuje se kompijuterski i srećne ruke će biti samo oni koje kompijuter izvuče kao kupce.
The Tata Motors People's Car

The Tata Motors People's Car

Prema nekim procenama u Indiji, za kupovinu ovog super-ekonomičnog čuda tehnike moglo bi da bude zainteresovano oko 14 miliona porodica. „Tata motors” takođe planira da NANO ponudi i ostatku sveta.
Opis NANO automobila

Opis NANO automobila


Inače, ovaj čudesni mali automobil je prizvod četvorogodišnjeg napornog rada grupe mladih indijskih inžinjera, na čelu sa čovekom čiji je životni san bio upravo da stvori najjeftiniji automobil na svetu. Konačno, san ovog čoveka postao je java.
Kompletna specifikacija auta, ponuđeni modeli, kao i sve ostale informacije vezane za NANO, mogu se naći na zvaničnom web sajtu najjeftinijeg automobile na svetu.

Prvu zvaničnu prezentaciju najjeftinijeg automobila na svetu možete pogledati upravo ovde.

Jedno reagovanje

  1. Ja radije vozim svoju biciklu, nikog ne ugrožavam, mnogo je zdravije, ne zagadjuje vazduh i šta još da pričam! Zimi pešaka, kažu da se duže živi.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: