Srećko Šojić specijalitis:-)


Pismo Slavici Đukić-Dejanović
Autor: Srećko Šoić | 30.01.2009 – 11:35
„Poštovana gospoja psihijatar, s dva prezimena i jednu funkciju, vi, ko predsednik Skupštine i ja ko predsednik Stranke zdravog razuma imamo mnogo dodirnih tački koje će da dotaknemo u međusobni dijalog, za narodno dobro. Ja sam zgroziran što ste vi sa profesionalni ludaci izašli na kraj – nekako, a s ovi poslanici – nikako.

Srećko Šojić

Srećko Šojić


Oni su imunitetni ne samo kad lažu, kleveću i vređaju, nego i na vaša naučna dostignuća. Narod primećuje da Skupština poboljeva. Zato vam pišem ko kolega kolezinici, s ideje za normalan rad, koji nikako da se zapati od urlici i psovke, udaranja i šamaranja probranih poslanika. Pa, šta bi bilo da su tamo neprobrani? O tom narod ne sme ni da razmišlja, jer sve najgore što zamislimo, nama se to i desi, ko da živimo u bajci, a ne u Srbiji.
Gospoja psihijatar, vreme je pređete na grupnu terapiju svih, jer ako ih budete obrađivali jednog po jednog, nikad mandat neće da vam se završi, pa bi tako došli u opasnost da neko i sa vas mora da se bavi, jer ovi što ih vaše oči odozgo gledaju – ludilo nikom neće da predaju. Zato, utulite kamere u taj vaš ring da naučno proverimo mogu li kletve bez žetve. Uostalom, mene jednog gleda deset puta više glasača, nego njih 249 zajedno. Vas isključivam. Jer vi se zaklanjate iza ovi što lupetaju na govornicu.
I hitno da se donese lek – specijalnis. Da s ove pare, što će da stignu od Rusa za NIS ne bude – pojela maca, pa sad pis. Ti evrići (kao i ovi od MMF-a, naše vlade u izbeglištvu) ima da se pravedno podele. Kako, pita se svaki pošteni političar, pa i ja? Lepo! Na jednaki delovi svim strankama u parlament, plus meni za ideju. Komunizam u Skupštinu – demokratija masama. Jer kad su stranke podmazane i namazane – nema šorke. Nego grljenje i ljubljenje – do sledeću podelu. Jer, pre svake deobe evrići, logični su problemčići. Nervoza radi svoje. Političari su lavovi pre podele plena, a posle su male mace. Zato, nema zdravih institucija, bez poštenih prostitucija… da me ne shvatite pogrešno. I onda – mirno spavaj nano, sve je opljačkano… Zaključano… Jer, kad se političari ližu, to je za narod čista anestezija. Kad se u Skupštinu ne piču, tad ni široke mase na mitinzi ne viču. Takav je narod. Na slabe udara, a bogatih se plaši. Zato mudro.
Ne treba da imamo i političare i tajkune. Oni treba da se ujedine. Da budu jedna duša u dva tela. Ili dve duše u jednom telu, videćemo. Skupština je već započela tu sintezu sa tajkuni, s lobiranje za jeftino pušenje. Po Skupštinu trče domaći lobisti, a po vladu strani. Al i tu mora fer plej da bude. Jer ko uzima za sebe, a ne daje koalicionim partnerima, treba ga isprašiti, u ime naroda i moralnih načela. Koalicija znači zavaravanje naroda, a ne da varate jedni druge.
Samo s lobisti Srbiju spašavate! Oni mire nepomirljivo. Sad isto glasaju oni koji su do juče jedan drugom oko vadili, bez anestezije, a u direktnom prenosu. A i psihijatrijski je jako dobro da se narodu pušenje olakšava, a sve drugo otežava. Jer, na muci se poznaju junaci, a naš narod je junačkoga soja, što govori i činjenica da smo prvi ustanak protiv petovekovnog turskog ropstva digli posle samo četiri i po veka trpljenja.
Koleginice, ja vas pozdravljam i delim vaše nestrpljenje za moje što skorije skupštinsko priključenje. Jer, nas dvoje znamo – kako.“

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: